Cadillac CT6 modelul 2017 este primul sedan al companiei pentru piața europeană. Cadillac CT6 este un sedan de prestigiu ce integrează noi tehnologii dezvoltate pentru a obține performanțe dinamice, eficientă și agilitate. Până la sfârșitul deceniului compania americană va lansa opt vehicule noi, ca parte a investiției de 12 miliarde de dolari pentru extinderea gamei. Președintele companiei Johan de Nysschen a declarat: „CT6 nu este altceva decât o abordare cu totul nouă, pe care doar Cadillac o poate oferi. Este un efort indrăznet, cu un dinamism de neegalat, care renaște pasiunea pentru conducerea vehiculelor premium”. Noul motor impresionează prin tehnologia Twin Turbo iar pasagerii simt expresia finală de confort, lux și conectivitate. Acest model beneficiază de una dintre cele mai avansate structuri de caroserie din industria auto, nemaiîntâlnită printre modelele sedan. Arhitectura de aluminiu este combinată cu 11 materiale diferite pentru a atinge pragul de rezistență, performanță și eficiență.

Datorită acestei tehnologii, Cadillac CT6 stă foarte bine la capitolul greutate în comparație cu dimensiunile și spațiul pe care îl oferă. Pentru a oferi viitorilor clienți o experiență cât mai dinamică, în acest proiect compania sa concentrat pe prezență, eleganță și inovație tehnologică. Noua arhitectură are o structură mixtă, folosind panouri pentru caroseria exterioară din aluminiu. Cadillac CT6 cântărește cu aproximativ 99 de kilograme mai puțin decât oricare alt autovehicul de mărimea sa. Noul motor de 3.0 litri Twin Turbo dezvoltă 307 kw/417 CP cu un cuplu de 555 Nm. Este cel mai puternic motor V6 din acest segment conform raportului de 102 kw/139 CP pe litru. Eficiența a fost imbunătătită prin aplicarea în premieră a tehnologiei de dezactivare a cilindrilor pe un motor V6 cu turbocompresor. Transmisia este automată cu opt trepte, iar tehnologia ambreiajului variabil vă ajută să profitați la maxim de manevrabilitate și stabilitate în toate condițiile.

Cadillac CT6

Cadillac CT6 2017 Interior

Șasiul beneficiază de tehnologie avansată performantă și a fost proiectat pentru a oferi o experientă de conducere captivantă. Cadillac CT6 oferă calități optime de rulare mulțumită sistemelor Active Rear Steer și Magnetic Ride Control. Modurile de conducere pe care le puteți selecta sunt Tour, Snow/Ice și Sport. La viteze reduse, Active Rear Steer virează roțile din spate în direcția opusă roților din fată. Această tehnologie ajută în special la manevrele pentru parcare. Pe autostradă la viteze mari, sistemul virează roțile din spate în aceeași direcție de mers pentru a ajută la schimbări ușoare și stabile ale benzilor de circulație. Sistemul imbunătăteste manevrabilitatea și în condiții de zăpadă și gheată. Cadillac CT6 este dotat cu o cameră ce oferă o vizualizare completă în jurul vehiculului, imaginile fiind proiectate pe ecranul de tip CUE. Enhanced Night Vision vă ajută să identificați pe timpul nopții persoane sau animale prin intermediul semnăturilor de căldură.

Noul sistem Pedestrian Collision Mitigation, oferă indicații de detectare a pietonilor, alerte și frânare automată pentru a evita coliziunile. Ecranul tactil de pe consola centrală are o diagonală de 10,2 inci și afișează informațiile la rezoluția HD 1280×720 pixeli. Touchpad-ul montat pe consolă, recunoaște scrierea de mână, funcție ce vă ajută la căutarea adreselor și punctelor de interes. La bordul modelului Cadillac CT6 beneficiați de incărcarea telefonului fără fir și serviciul Onstar 4G cu hotspot Wi-Fi. Stilul american atrage atenția combinând tapițeria din piele, lemnul exotic și fibra de carbon într-un mod fără precedent. Sistemul de iluminare frontală cu LED și diodă indirectă este foarte eficient. Noile scaune ale modelului Cadillac CT6 cu confort sporit, au un aspect rafinat și luxos. Printre caracteristici se numără tapițeria din piele Opus și cinci programe de masaj. Scaunele din spate oferă reglaj lombar și cotieră cu comenzi media, inclusiv porturi HDMI și USB.

Cadillac CT6

Pasagerii din spate au la dispoziție ecrane digitale cu diagonală de 10 inci pentru a viziona un filme. Sistemul climatic Quadzone permite fiercarui pasager să își personalizeze temperatura și fluxul de aer. Cadillac CT6 este dotat cu sistemul audio BOSE Panaray cu 34 de difuzoare amplasate strategic pentru o claritate excepțională. Consola centrală oferă de asemenea un spațiu de depozitare cu generoasa capacitate de 2,2 litri. Partea din față a modelului CT6 schimbă imaginea clasică cu care eram obișnuiți printr-o nouă grilă. Noul sistem de iluminare beneficiază de tehnologia avansată Indirect Fire LED. Designerii companiei americane au reușit să ofere un interior indrăznet, elegant și spațios. Tehnologia de ultimă oră recompensează ocupanții săi cu un nivel ridicat de confort, conectivitate și sigurantă. CT6 reprezintă următorul pas în evoluția continuă a portofoliului de mărci de pe teritoriul Nord American. Cadillac CT6 preț 73.500 EURO

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFiat 500L 2018
Articolul următorAudi RS5 Coupe 2018

LĂSAȚI UN MESAJ