Fiat 500L 2018

Noul Fiat 500L modelul 2018 se prezintă în trei versiuni Urban, Cross și Wagon. Fiat 500L a dominat incontestabil segmentul său timp de cinci ani și vrea să reușească în continuare prin tehnologie, caracter și personalitate. 40% din componentele acestei versiuni actualizate sunt noi și creează o identitate extrem de distinctivă. Modelul combină cu succes stilul și entuziasmul cu spațiul și funcționalitatea de care avem nevoie. Străzile orașelor din întreaga lume reprezintă un habitat natural pentru noul 500L care se descurcă excelent oriunde. În funcție de condițiile rutiere aveți la dispoziție trei moduri de conducere: Normal, Traction+ și Gravity Control. Chiar dacă suntem la volan, ne dorim să rămânem conectați la rețelele de socializare și să ascultăm muzica preferată. Infotainment-ul cu informații despre trafic și meteorologie în timp real, este necesar oamenilor oriunde ar călători.

Această misiune revine sistemului Uconnect HD Live cu ecran tactil de 7 inci, compatibil cu Apple Car Play și Android Auto. Versiunea Cross adaugă o nouă dimensiune personalitătii modelului Fiat 500L. Caracterul aventuros al mașinii este evidențiat de echipamente specifice și de garda la sol cu 25 mm mai mare. Cele trei versiuni au fost creeate pentru a încânta și satisface nevoile oamenilor. Acestea au caracteristici de sigurantă remarcabile, precum Autonomous City Brake, sistemul automat de frânare care functionează sub 30 km/h. Fiat 500L oferă cel mai mare compartiment pentru bagaje din clasa sa și motoare pe benzină, GPL sau diesel. Propulsoarele dezvoltă până în 120 CP și pot fi combinate cu transmisia manuală cu cinci sau șase trepte. Opțional, puteți alege transmisia automată Dualogic. Stilul exterior evidențiază elementele distinctive care au caracterizat modelul de-a lungul istoriei sale, incă de la începutul anilor 1950.

Fiat 500L

Fiat 500L 2018 Interior

Farurile cu elemente cromate, bara de protecție frontală cu ornamente trapezoidale și grilajul tridimensional dau un aspect atrăgător și foarte elegant. Cu aceste schimbări, partea din fată a noului Fiat 500L este mai expresivă și mai seducătoare. Luminile de ceată și de mers înapoi sunt situate în partea inferioară a barelor de protecție. Această schimbare este mai degrabă functională decât stilistică și măreste eficiența luminilor. Noul model este disponibil în zece culori pastelate sau metalice. Plafonul simpaticului Fiat 500L, poate fi personalizat în patru moduri: în culoarea caroseriei, negru mat, alb și negru lucios. Clienții au posibilitatea de a alege între nu mai puțin de 37 de combinații de culori. Noile nuanțe sunt: Bellagio Blue, Sicilian Orange, Donatello Bronze, Ice-Cream White, Sorrento Yellow, Cinema Black, Fashion Grey, Maestro Grey, Tuscan Green și Passion Red. Compartimentul pentru pasageri este confortabil iar tabloul de bord complet nou.

La interior vizibilitatea este îmbunătățită, volanul este multifuncțional iar între vitezometru și tahometru descoperim afișajul grafic color de 3,5 inci. Trapa de sticlă remarcabil de mare a noului Fiat 500L, face ca compartimentul pentru pasageri să fie foarte luminos. Cotieră îmbrăcată în piele și schimbătorul de viteze au fost reproiectate și poziționate mai sus pentru un confort mai sporit. Tabloul de bord este finisat cu o tesătură tehnică potrivită pentru culoarea scaunului. Tapițeria din piele de culoare gri sau neagră face parte din pachetul de opțiuni. Compartimentul pentru bagaje al noului Fiat 500L oferă capacitatea de 455 litri, extensibilă până la 1480 litri prin rabatarea banchetelor. Caracterul aventuros al versiunea Cross este evidențiat de noile bare de protecție, jante de 17 inci și o grilă îndrăzneață. Sistemul Autonomous City Brake primește informații dintr-un senzor laser situat pe partea superioară a parbrizului, care monitorizează poziția autoturismelor.

Fiat 500L

Iluminarea compartimentului pentru pasageri este de asemenea imbunătătită, cu lumină ambientală la baza consolei centrale, pe tunelul central și pe usă. Camera din spate are o rezoluție imbunătătită în condiții de vizibilitate redusă și linii active pentru a facilita parcarea. Fiat 500L măsoară 4,28 m în lungime, 1,80 m în lățime și 1,68 m în înălțime cu un ampatament de 2,61 m. O serie de pachete speciale au fost dezvoltate pentru imbunătătirea stilului, conectivitătii, confortului și caracteristicilor de sigurantă. Gama de motoare pe benzină se împarte astfel: 1.4 litri 16V dezvoltă 95 CP, 1.4 litri  16V T Jet dezvoltă 120 CP și 0.9 litri TwinAir ce dezvoltă 105 CP. Fiat 500L este disponibil și cu două motoare diesel. Motorul de 1.3 litri 16V MultiJet ce dezvoltă 95 CP și motorul de 1.6 litri 16V MultiJet ce dezvoltă 120 CP. Toată gama de motoare respectă normele de poluare EURO 6.

Compania Mopar a creat sistemele care pot fi montate cu ușurință pe plafon pentru transportul bicicletelor, schiurilor, etc. Mopar oferă de asemenea un filtru inovator pentru habitaclu cu funcții antialergice și cutii speciale pentru transportul animalelor de companie. Sistemul Uconnect include interfața Bluetooth hands-free, streaming audio, cititor de mesaje text, recunoaștere vocală, și porturi AUX și USB cu integrare ipod. Fiat 500L beneficiază de sistemul de navigație 3D Tomtom, streaming muzical Deezer și TuneIn și acces la rețelele de socializare. 500L poate fi modernizat cu sistemul BeatsAudio cu șase difuzoare și un subwoofer ce dezvoltă 520 wați. Sistemul dispune și de un amplificator DSP cu algoritm de egalizare avansat, capabil să reproducă sunetul pe care un artist îl aude în studioul de înregistrare. Fiat 500L preț 10.472 EURO

LĂSAȚI UN MESAJ